Få verden som dit team 

Som en del af Maersk bliver du en del af et stort og mangfoldigt fællesskab. Her arbejder kollegaer fra over 130 lande og med mere end 180 forskellige nationaliteter side om side. Din karriere hos Maersk handler derfor ikke kun om at navigere skibe eller vedligeholde avanceret maskineri, men også om at forstå forskellige kulturer og om at skabe forbindelser, der går på tværs af hele kloden. 

Noise Hero Stor
Noise Hero Lille (1)
Kurs Mod Fremtiden

Forskellighed er vores styrke 

Hos Maersk er vi ikke bare på udkig efter de skarpeste talenter. Vores mål er også at skabe en arbejdsplads, der afspejler den mangfoldige verden, vi lever i. Vi tror nemlig på, at forskellighed er vores styrke, og vi arbejder derfor ihærdigt for at skabe et sted, hvor hver enkelt trives og kan udvikle sig. Her er alle idéer og perspektiver vigtige - og din stemme tæller. 

Hos Maersk handler det nemlig ikke om, hvem du er, men hvad du vil og kan. Lige præcis dig og dine specifikke kompetencer kan være lige dét, vi har brug for. 

Maersk Stills Simac 1.113.1
Oiuouioui3

Et unikt samarbejde

Hør, hvordan det er at arbejde på et Maersk-skib, og hvordan man lærer af hinanden, når man samarbejder på tværs af landegrænser, aldre og rangordner. 

Læs mere

Et Maersk-skib er et lille minisamfund

Hør to kadetter fortælle om, hvordan forskellige perspektiver og kompetencer styrker det lille samfund på et skib.

Læs mere

Vi vil skabe ligestilling

Transport og logistik har i mange år været en mandsdomineret branche, og kvinder er stadig underrepræsenteret på lederniveau i Maersk.

Det vil vi ændre.

Ikke kun fordi ligestilling er en menneskeret, men også fordi erfaringer og forskning tydeligt viser, at vi har brug for forskelligheder for at lykkes. Diversitet er jo en styrke, som kommer os alle til gavn - så lad os udnytte det og gøre hinanden klogere!

Læs mere
Mærsk (153 Of 171) (1)

På tværs

Når man er ude og sejle, vil man opleve at møde folk fra alle mulige steder i verden. 

Du får udvidet din horisont, og det gavner din udvikling både hos Maersk - og som menneske. Og det gør hverdagen hos Maersk til en hverdag, hvor dagene aldrig er ens.

Så hop med ombord og vær med til at udforske verden!

Læs mere
Frame 107 (1)

Fællesskabet

Jo flere perspektiver vi har, jo flere dimensioner kan vi se.

Noise Video Modul (1)
Waves

Vil du vide mere om dine muligheder?

Læs mere om vejen til at blive skibsfører og maskinmester hos Maersk.

Skibsfører Maskinmester