Mærsk (116 Of 171)

Events

Er du klar til en spændende og udfordrende uddannelse? Ved at deltage i vores infomøder får du et unikt indblik i, hvordan din karriere ved Maersk ser ud.

En maritim uddannelse giver et væld af karrieremuligheder, og ved Maersk er hele verden din arbejdsplads.

 

Alle
Online
Mærsk (33 Of 171)

Online infomøde 20. juni 2024

20. Jun
Online
Maersk Stills Skib 1.15.1

Online infomøde 14. november 2024

14. Nov
Online
Mærsk (115 Of 171) (1)

Den maritime livsstil

Hos Maersk har vi stort fokus på, at du får mulighed for at afprøve teori i praksis. Under din uddannelse vil du derfor være ude at sejle ca. 12 uger ad gangen, hvor du løser forskellige arbejdsopgaver, der alle har relevans for din kommende maritime livsstil og karriere.

Kombinationen af arbejdsopgaver og livsstil giver dig en helt særlig mulighed for at opleve verden. Samtidigt vil du arbejde koncentreret og intensivt med de arbejdsopgaver, som du har interesse for. Sidst - og absolut ikke mindst - opnår du et sammenhold med dine kollegaer, som du sjældent ser lignende i andre brancher.

Et internationalt miljø

Din fremtid i Maersk er en uddannelse, og en karriere, med kurs mod en spændende fremtid. Uddannelsen finder sted i et internationalt miljø og giver dig kollegaer i hele verden.

Gennem din uddannelse, og efterfølgende karriere, vil du have mulighed for at bevæge dig i nye kulturer, stifte bekendtskaber og styrke dine sprogkundskaber betydeligt. Verden ligger åben for dig - og kursen sætter vi sammen. Er du klar? 

Bliv kontaktet

Mærsk (156 Of 171)