Mærsk (78 Of 171) (1)

Events for skoler

Maersk har udviklet et digitalt læringsspil til de tekniske fag på landets gymnasier. Det gælder bl.a. matematik, fysik og teknologi. 

Spillet består af en række forskellige opgaver, hvor eleverne får mulighed for at bruge teori i en virkelighedsnær kontekst, når et af verdens største Maersk skibe skal tage turen fra Rio de Janeiro til Singapore. Hvis det lyder som noget for jer, så book os i formularen længere nede, og så kontakter vi jer hurtigst muligt!

Indhold

Opgaverne kommer blandt andet omkring:

  • Beregning af sejlruter
  • Ledelsesmæssige dilemmaer
  • Dybgangs- og stabilitetsberegninger
  • Beregning af brændstof

I spillet dyster eleverne imod hinanden i grupper, og vi garanterer derfor en både sjov og anderledes undervisningslektion med et højt fagligt niveau.

Mærsk (36 Of 171)
Mærsk (70 Of 171)

Praktisk information

Varighed
Ca. tre sammenhængende undervisningstimer.

Antal elever
Afhænger af antallet af kadetter, der kommer ud. Send forespørgsel.

Pris
Gratis

Book os til et besøg

Maersk stiller kvit og frit personale til rådighed i forbindelse med spillets afvikling. Her er tale om dygtige kadetter, der har sin gang på nogle af verdens største skibe og dermed kan gøre spillet og opgaverne endnu mere virkelighedsnære. Ved booking af spillet får du også et fagligt oplæg om Maersks uddannelser. Skriv din skole op i formularen herunder, og så kontakter vi jer hurtigst muligt. 

Mærsk (146 Of 171) (1)