Junior[-]maskinmester
Sæt kurs mod en spændende karriere og fremtid, når du som Juniormaskinmester får mulighed for at sejle ud med Maersk - uden tidligere erfaring med sejlads.
Som Juniormaskinmester hos Maersk får du en enestående mulighed for at sejle, selvom du ikke tidligere har haft nogen sejltid. Efter seks måneders sejlads kan du få udstedt et sønæringsbevis, og tilbydes herefter en kontrakt som maskinmester.
Hvad byder fremtiden på?
Er du klar til en spændende karriere i det maritime univers? Som Juniormaskinmester kan du søsætte dine karrieredrømme, og får en unik mulighed for at komme ud at sejle som maskinmester, selvom du ikke har tidligere erfaring med sejlads.
For at blive Juniormaskinmester hos Maersk er der tre kriterier, der gør sig gældende. Det kræves, at du har gennemført en maskinmesteruddannelse, har taget den maritime valgfagspakke, og at dit eksamensbevis ikke er mere end fire år gammelt.
Vi tilbyder dig en midlertidig kontrakt, der giver dig 16 måneders sejltid (fratrukket allerede opnået sejltid). Du vil sejle i en 1-1 ordning. Det betyder, at du er ude i 10-11 uger og tilsvarende hjemme. Din nettoløn vil desuden være det samme - uanset om du er ude at sejle, eller om du er hjemme.
Den maritime livsstil
Hos Maersk har vi stort fokus på, at du får mulighed for at afprøve teori i praksis. Under din uddannelse vil du derfor være ude at sejle ca. 12 uger ad gangen, hvor du løser forskellige arbejdsopgaver, der alle har relevans for din kommende maritime livsstil og karriere.
Kombinationen af arbejdsopgaver og livsstil giver dig en helt særlig mulighed for at opleve verden. Samtidigt vil du arbejde koncentreret og intensivt med de arbejdsopgaver, som du har interesse for. Sidst - og absolut ikke mindst - opnår du et sammenhold med dine kollegaer, som du sjældent ser lignende i andre brancher.
Bliv kontaktet
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så kontakter vi dig! Du har nemlig mulighed for at stille dine spørgsmål direkte til rekrutteringsvejleder hos Maersk. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Du kommer i kontakt med en rekrutteringsvejleder ved at klikke på knappen herunder, udfylde formularen, og så hører du fra os.
Vil du have svar på flere af dine spørgsmål?
Måske er du i tvivl om, hvor du skal bo i Svendborg? Det er faktisk ret nemt.
I Svendborg er det nemlig let at finde bolig som studerende. Der er flere forskellige muligheder. Det afhænger blot af, hvad du drømmer om.
Læs mere om boliger i Svendborg - og meget mere - i vores FAQ.
Karrierevejen
Maskinkadet / Engine Cadet
På maskinmesteruddannelsen vil du altid starte som Juniormaskinmester. Som Juniormaskinmester får du tildelt det samme ansvar som en 3. Mester, dog uden at være vagthavende maskinmester. Du skal derudover udfylde din uddannelsesbog, så den er færdiggjort, når du har optjent 180 dages sejltid.
3. Mester / 4th Engineer
Efter 180 dages sejltid bliver du vagthavende maskinmester og får udstedt en 3. Mester ansættelseskontrakt. Det er dig, der har ansvaret for den daglige drift samt vedligeholdelse af maskinrummet.
2. Mester / 3rd Engineer
Som 2. mester er du uddannet maskinmester med nogle års erfaring. Du er vagthavende maskinmester og har ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af maskinrummet.
1. Mester / 2nd Engineer
Som 1. Mester er du uddannet maskinmester med flere års erfaring. Du er vagthavende maskinmester, og du har ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af maskinrummet. Du er den daglige leder i maskinrummet og har ansvaret for oplæring af nye kadetter.
Maskinchef / Chief Engineer
Maskinchef er øverst ansvarlig for alt maskinelt ombord på skibet. Det er den øverste rang, du kan tilegne dig som maskinmester. Som Maskinchef har du det overordnede ansvar for skibets drift og vedligeholdelse. Du vil primært udføre administrativt arbejde.
Klar til at ansøge?
Ansøg i dag – vi optager et begrænset antal juniormaskinmestre om året.