Maersk 0064 1 (2)

Livet til søs

En uddannelse hos Maersk giver dig en karriere til søs. En karriere, der byder på oplevelser, udfordringer og bekendtskaber på tværs af kulturer - og gør dig til en del af den grønne omstilling.

Med hele verden som arbejdsplads er der garanti for eventyr - og uvurderlige kompetencer. Uddannelsen sørger for, at du har kurs med fremtiden, og du bliver klædt på at til varetage vigtige roller i den maritime branche. Mødet med forskellige kulturer ruster dig til en global fremtid og karriere. 

Glassy Card Livet Til Søs
Mærsk (115 Of 171) (1)

Den maritime livsstil

Hos Maersk har vi stort fokus på, at du får mulighed for at afprøve teori i praksis. Under din uddannelse vil du derfor være ude at sejle ca. 12 uger ad gangen, hvor du løser forskellige arbejdsopgaver, der alle har relevans for din kommende maritime livsstil og karriere.

Kombinationen af arbejdsopgaver og livsstil giver dig en helt særlig mulighed for at opleve verden. Samtidigt vil du arbejde koncentreret og intensivt med de arbejdsopgaver, som du har interesse for. Sidst - og absolut ikke mindst - opnår du et sammenhold med dine kollegaer, som du sjældent ser lignende i andre brancher.

Et internationalt miljø

Din fremtid i Maersk er en uddannelse og en karriere med kurs mod en spændende fremtid. Uddannelsen finder sted i et internationalt miljø og giver dig kollegaer i hele verden.

Gennem din uddannelse, og efterfølgende karriere, vil du have mulighed for at bevæge dig i nye kulturer, stifte bekendtskaber og styrke dine sprogkundskaber betydeligt. Verden ligger åben for dig - og kursen sætter vi sammen. Er du klar? 

Bliv kontaktet

Mærsk (156 Of 171)
Kursmodfremtiden
WIDGETS
Glassy Card Livettilsøs

Faciliteter

Selvom der kan være langt mellem destinationerne, så er det altid en oplevelse at sejle – også når du ikke er på arbejde.

Vores skibe er nemlig udstyret med mange faciliteter, som du normalt kun finder på store krydstogtskibe. Du kan eksempelvis se film i biografen, træne i motionsrummet, spille en omgang bordtennis eller tage en tur i swimmingpoolen. Vi har selvfølgelig også internet, så kan holde kontakten med familie og venner derhjemme.

Glassy Card Livettilsøs
Group 63
Mærsk (150 Of 171) (1)
Glassy Card Livettilsøs1

Oplev verden

Hos Maersk oplever du, hvad det vil sige at sejle på de syv verdenshave.

Oplev nogle af verdens største havne, sejl til spændende destinationer, og få en værdifuld uddannelse med god praktikløn. Vælger du en uddannelse hos Maersk, er du garanteret både personlig og faglig udvikling i en branche med kurs mod fremtiden.

Glassy Card Stories

Stadig nysgerrig?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på dine muligheder i Maersk

Tilmeld nyhedsbrev