Mærsk (128 Of 171)

Maskinmester

Vil du have hele verden som din arbejdsplads? Og være en del af den grønne omstilling? Så er maskinmesteruddannelsen den rette vej at gå for dig, der også drømmer om en teknisk lederuddannelse - og en fremtid til søs. 

Under uddannelsen vil du tilegne dig kompetencer inden for flere fagområder. Du vil som uddannet maskinmester være kvalificeret til at varetage opgaver, der relaterer sig til el-autorisation, maskinteknik og en hel masse andet inden for det tekniske univers. Din rolle er vigtig, og den kræver, at du er løsningsorienteret og sætter pris på at arbejde med både hoved og hænder. 

Ansøg nu

Group 117
Group 118
Zxczxcz

Hvad byder fremtiden på?

Som maskinmester til søs har du ansvaret for den overordnede drift på skibet. Det er dit ansvar at vedligeholde al teknisk udstyr ombord.

Maskinmesteruddannelsen hos Maersk lærer dig at arbejde med teknisk drift og ledelse. Uddannelsen ruster dig til en fremtid som teknisk leder, der varetager drift, optimering og vedligeholdelse af komplicerede maskiner og anlæg. 

Derudover vil du tilegne dig kompetencer, der gør dig i stand til at lede med fokus på kvalitet, arbejdsmiljø, sikkerhed, grøn omstilling, miljø og økonomi. 

Uddannelsen til maskinmester tager fire år og seks måneder. Undervisningen er koncentreret om en grundig teoretisk viden, som du afprøver i praksis på værksted, i laboratorier og simulatorer og til søs på et af vores skibe.

Du er garanteret otte måneders praktik under uddannelsen. På den måde er du sikret både oplevelser og unik erfaring.

Ansøg nu

Mærsk (102 Of 171) (1)
Mærsk (94 Of 171)
Glassy Card Video (1)
Noise Enfleksibel
Mærsk (7 Of 171) (1)

Svendborg
som studieby

Hvordan er det at bo i Svendborg? Det er lige så pulserende, som de større studiebyer - både dag og nat. Til gengæld er det langt fra lige så dyrt. 

I Svendborg får du en hverdag i en gammel, sydfynsk handelsby. Byen grænser op til Det Sydfynske Øhav, så du har direkte adgang til havet, hvor du kan slå dig løs med kajak, kite surfing, dykning og sejlads.

Bliv kontaktet

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så kontakter vi dig! Du har nemlig mulighed for at stille dine spørgsmål direkte til en kadet hos Maersk, der selv er under uddannelse. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Du kommer i kontakt med en kadet ved at klikke på knappen herunder, udfylde formularen, og så hører du fra os.

Bliv kontaktet

Mærsk (15 Of 171) (1)
Kursmodfremtiden Maskinmester

Vil du have svar på dine spørgsmål?

Måske er du i tvivl om, hvor du skal bo i Svendborg? Det er faktisk ret nemt.
I Svendborg er det nemlig let at finde bolig som studerende. Der er flere forskellige muligheder. Det afhænger blot af, hvad du drømmer om.
Læs mere om boliger i Svendborg - og meget mere - i vores FAQ.

Læs mere i FAQ'en

WIDGETS

Karrierevejen

Glassy Card

Maskinkadet / Engine Cadet

På maskinmesteruddannelsen vil du altid starte som kadet. I din oplæringsperiode vil du arbejde under ledelse af 1. Mesteren og Maskinchefen.

Glassy Card

3. Mester / 4th Engineer

Dette er den første stilling, du vil få som færdiguddannet maskinmester. Som 3. Mester er du vagthavende maskinmester. Det er dig, der har ansvaret for den daglige drift samt vedligeholdelse af maskinrummet.

Glassy Card

2. Mester / 3rd Engineer

Som 2. Mester er du uddannet maskinmester med nogle års erfaring. Du er vagthavende maskinmester og har ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af maskinrummet.

Glassy Card

1. Mester / 1st Engineer

Som 1. Mester er du uddannet maskinmester med flere års erfaring. Du er vagthavende maskinmester og har ansvaret for daglig drift og vedligeholdelse af maskinrummet. Du er daglig leder i maskinrummet og har desuden ansvaret for oplæring af nye kadetter.

Glassy Card

Maskinchef / Chief Engineer

Maskinchef er øverst ansvarlig for alt maskinelt ombord på skibet. Det er den øverste rang, du kan tilegne dig som maskinmester. Som Maskinchef har du det overordnede ansvar for skibets drift og vedligeholdelse. Du vil udføre en del administrativt arbejde og bl.a. tage del i større vedligeholdelsesprojekter.

Klar til at ansøge?

Ansøg i dag – vi optager et begrænset antal maskinmesterkadetter.

Ansøg nu

Mærsk (167 Of 171)
Mærsk (68 Of 171) (2)
Glassy Card Video (1)

Stadig nysgerrig?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et større indblik i dine muligheder hos Maersk og livet som maskinmester.

Tilmeld nyhedsbrev