Maersk 0064 1

Om Maersk

Maersk er en del af A.P. Møller-Maersk, der er en danskejet transport- og logistikvirksomhed med operation i over 130 lande.

A.P Møller og hans far Peter Mærsk Møller erhvervede sig deres første dampskib i 1904. Siden da er det gået stærkt, og i 1928 blev Maersk, som vi kender det i dag, grundlagt. Samme år blev firmaets første fem tankskibe købt. Med ca. 90.000 ansatte, hvoraf 12.000 er til søs, er vi et af verdens største containerrederi. Vi vil frem i verden - også på den grønne omstilling. Derfor har vi en ambition om at være et Co2-neutralt rederi i 2040.

Glassy Card Livet Til Søs
Mærsk (17 Of 171) (1)

Kurs mod fremtiden - vi går forrest

Vi er et af verdens største containerrederier, og med det følger et stort ansvar. Vi er kendt for vores pålidelige, fleksible og klimavenlige arbejdsmetoder, og det er noget vi har tænkt os at blive ved med at være. Hvis man ønsker at komme frem i verden og gøre en forskel, så bør man gå forrest – er du klar til at gå med os?

Vores historie

A.P Møller og hans far Peter Mærsk Møller erhvervede sig deres første dampskib i 1904. Siden da er det gået stærkt, og i 1928 blev Maersk, som vi kender det i dag, grundlagt. Samme år blev firmaets første fem tankskibe købt.

Denne start markerede en over 100 år lang rejse gennem familien Møllers konsortium; en rejse, der stadig ikke er slut. Vores nuværende globale tilstedeværelse skyldes i høj grad vores værdier, der i en verden i konstant forandring ikke har ændret sig.

Mærsk (26 Of 171)
Mærsk (86 Of 171)

Vores kerneværdier

Hos Maersk har vi fem kerneværdier. A.P. Møller har fra start inkorporeret de fem kerneværdier i Maersks forretningsmodel. Noget der selv i dag sætter sine tydelige spor i den måde, hvorpå vi driver forretning.
 

Constant care

Take care of today, actively prepare for tomorrow. Whether solving today’s challenges or exploring opportunities to shape the future, we anticipate, innovate and strive to improve everything we do.

Mærsk (20 Of 171)
Mærsk (37 Of 171)

Humbleness

Listen, learn and share to create value for others. We stay curious, open-minded and respect other perspectives, always seeking to learn from each other, our customers, and the world around us. We only succeed together.

Our employees

The right environment for our people. Connected by real purpose, we create opportunities to grow, develop and exceed expectations. We win together as a diverse and global workplace where people feel safe, valued and empowered.

Uprightness

Our word is our bond. Every day, we earn the trust of our customers and partners. They can rely on us to keep our promises and do the right thing, even when it’s hard. We speak openly and honestly, and always act with integrity.

Our Name

Everything we stand for. Our name is a promise and a commitment to trust and excellence. We are all ambassadors representing and safeguarding the Maersk name, striving for a more sustainable and integrated world.

Mærsk (19 Of 171) (1)
Mærsk (115 Of 171) (1)

Bæredygtighed

Hos Maersk går vi op i at sikre os, at vores Co2-aftryk er så marginalt som muligt. Vores forretningsmodel bygger på sikkerhed, ansvarlighed og transparens, og vi bidrager aktivt til FN’s verdensmål. Vores definition af bæredygtighed er at arbejde systematisk for at reducere den negative indflydelse, vi har på mennesker, samfund og miljø, samtidig med vi maksimerer den positive indflydelse, vi har.

Vores mål for fremtiden er at stå stærkere i kampen for klimaet og vores planet – både alene og i samarbejde med andre. Læs meget mere her: Sustainability at A.P. Moller – Maersk.

Bliv kontaktet af en vejleder

Bliv kontaktet